Ana içeriğe atla

Sponsorlu Bağlantı

Vin Diesel’in Yeni Projesi Kesinleşti

Hollywood’un aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu Vin Diesel’ın Avatar devam filminde rol alacak olması kesinleşti.
Fast and Furious serisinde canlandırdığı Dominic Toretto (Dom) karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Vin Diesel‘in geçtiğimiz günlerde yönetmen James Cameron ile paylaştığı Avatar etiketli videonun sırrı ortaya çıktı.
Guardians of The Galaxy filmlerinde Groot karakterini canlandıran 51 yaşındaki oyuncu, Avengers: Endgame galasında Entertainment Tonight ile yaptığı röportajda, Avatar’da rol alacağını açıkladı.
Vin Diesel
Diesel, Avengers Endgame için “Muhtemelen bütün oyuncu kadrosunda favorim olan ve ailem gibi olan kişi Zoe Saldana. Avatar’da da öyle. Avatar’da rol alıyor olmamın sebeplerinden biri de bu” dedi.
Diesel sözlerine şöyle devam etti: Her zaman uçuk biriydim biliyorsunuz ki. Avengers’ı kutlayabildiğim gibi Fast and Furious da 2020’de geliyor.
Avatar filminde hangi rolü canlandıracağı henüz bilinmeyen Vin Diesel’ın gelecek projeleri arasında Guardians of The Galaxy 3, bir süper kahraman filmi olması beklenen Bloodshot ve Fast and Furious 9 gibi filmer bulunuyor.

Yorumlar

Sponsorlu Bağlantı

Bu blogdaki popüler yayınlar

İlk Restoran Ne Zaman ve Nerede Açıldı?

Yaşadığımız yer ister küçük olsun ister büyük, hemen her sokakta restoran bulmak mümkündür. Restoranların yaygın olması, kuşkusuz ki yemek yemenin insanın en temel ihtiyacı olmasından kaynaklanır. Durum böyle olunca, tahmin edebileceğiniz üzere, restorancılığın tarihsel gelişimi oldukça eskiye dayanır.  Peki , ilk restoran hangi tarihte açıldı? Restorancılığın Başlangıcı Yemek kültürü çok gelişmiştir. 1700’lü yıllara kadar restoran kavramı ortaya çıkmamıştır.  İlk modern restoran, 1765-1766 yıllarında Paris’te Boulanger tarafından açılmıştır.  Bu sayede müşterilere seçenekler sunan anlayış ortaya çıkmıştır. O dönemdeki anlayışa göre, restoranın amacı, et suyu bulyonu ve çorbalarla kişileri sağlığına kavuşturmaktı. Adıyla ünlü ilk restoran, 1782’de Paris’te açılmıştır . Grand Toveme de Loundres adıyla açılan bu restoranda, yemek isimleri listelenmiş ve belli saatlerde tek kişilik masalarda servis yapılmıştır. İlk restoranın açılmasından sonra Fransız Devrimi gerçekleştiği için

Elektronik Müziğin Tarihi

Elektronik müzik 19. Yüzyılda birçok Amerikalı ve Avrupa mucitlerin, girişimcilerin çalışmaları sayesinde kendine altyapı hazırlamıştır. Bu altyapı için gerekli olan aygıtlar bahsi geçen kimseler tarafından farklı alanlarda kullanılması için tasarlanmış icatları müzik için yorumlanmış halidir. Elektronik müzik dediğimizde aklımıza ilk gelen tanım elektronik aletlerle yapılan müzik türü şeklinde olacaktır. Bu tanım kesinlikle doğru bir tanım. İlk elektronik müzik 1960 yılında ilk elektronik klavyenin icadıyla hayat bulduğu düşünülmektedir. Borulu elektronik enstrümanlar da elektronik müzik tarihinde yerini aldıktan sonra kullanımları yavaş yavaş artmaya başladı. İlk Elektronik Müzik Enstrümanı İlk olarak icat edildiği düşünülen enstrüman yaklaşık olarak 7 ton büyüklüğünde ve  Telharmonium  adındaydı. Pek yaygınlaşması mümkün olamayacak kadar kaba ve ağır olan bu enstrüman elektronik müzik tarihi içerisinde yerini almıştır. 1897 yılından üretilen bu cihazın  Thaddeus Cahill  adı

Mağarada Mahsur Kalan Futbolcuların Öyküsü Netflix Dizisi Oluyor

Netflix , geçen yıl  Tayland ’da bir mağarada mahsur kalan futbolcu çocukların kurtarılış öyküsünü mini dizi olarak çekmeye hazırlanıyor. Tayland’da bir mağarada iki haftadan uzun bir süre mahsur kalan  Wild Boars  (Yaban Domuzları) futbol takımının 12 oyuncusu ve takım kaptanlarının öyküsü mini dizi olacak. Netflix, neredeyse tüm dünyanın seferber olduğu kurtarma öyküsünü ekranlara taşıyacak. Dizinin yönetmenliği ‘Crazy Rich Asians’ ile tanınan Jon M. Chu ve Nattawut ‘Baz’ Poonpiriya yapacak. Netflix’ten Erika North, “Hikâye, dünyanın farklı yerlerinden, farklı hayatlarından insanları birleştiren evrensel ve yerel temalar içeriyor. Tayland, Netflix için önemli bir market. Yerelde ilham kaynağı olan ve tüm dünyada yankı uyandıran bu öyküyü hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi. Takımla birlikte mahsur kalan yardımcı antrenör Ekapol ‘Ake’ Chanthawong da, “Hikâyemizin yeniden anlatılması, Tayland’dan ve dünyanın her yerinden bir araya gelen insanların, kurumların imza a